Steelex investerar i ny robot

Steelex investerar i en ny Robotcell för 3 miljoner! En robot med sex st polerstationer. Med denna investering kan de på ett effektivare sätt polera sina produkter och även polera åt externa kunder. De kan leverera i ”Mirror Finnish” där kunder önskar och har behov av bästa polergrad, denna kommer att vara i drift i februari. Med denna investering stärker de sin roll som specialist inom konstruktion och tillverkning av avancerade produkter i rostfria material.

Steelex lagerför Hardox® ett populärt slitstarkt stål från SSAB. De lagerför olika dimensioner. Stålet är svetsbart, bockbart och är nötningsbeständigt. Det används inom bl.a entreprenadbranschen i ex skopor och andra områden där nötning av stålet påverkar livslängden. Steelex kan skära ut detaljer i vår vattenskärningsmaskin för vidare bearbetning i verkstaden.

Foto och information: Tomas Mann, ansvarig för marknadsfrågor för Steelex Group där Steelex i Hede ingår.

Senaste inlägg

Visa alla

Vårterminens schema 2021

▪️MÅNDAG 18.00 Stark med Ekan • Helén (👆🏼 Passet kommer även att livesändas) 19.15 Spinning medel •Josefin ▪️TISDAG 18.00 Dance workout / Gravity Flow •Laura 19.15 Skivstång (OBS - startar vecka 5)

TIDIGARE

INLÄGG 

Adress:

Hedeinfo

Olivia Söderlund

Långå Bränna 451

840 93 Hede​

bankgiro: 5414-1650

Swish: 070-7379740 - märk Hedeinfo

Innehar F-skatt

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

HEDEINFO

BRÄNNA DESIGN, EVENT & KONSULT

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740