top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Stor order till Steelex i Hede!

PRESSMEDDELANDE:


Steelex AB har fått en stor order till Finland på drygt 2 Mkr. Glädjande besked för Steelex AB i Hede. Steelex har fått en beställning på ett större antal specialtillverkade apparater för rening av pappersmassa. Trots rådande läge med pandemin står Steelex starkt och ordern är ett bevis på att satsningen på att ytterligare effektivisera och kvalitetssäkra tillverkningen nu har uppmärksammats av kunderna och gett konkreta resultat.

-Vi offererade innan årsskiftet och nu fick vi ett glatt besked, säger Tomas Mann, sälj- & marknadsansvarig på Steelex. Tillverkningen av produkterna, som är gjorda i syrafast stål och används för rening av pappersmassa, kommer påbörjas inom kort. Företaget har många kunder inom detta affärsområde och levererar över hela världen.

-Väldigt glädjande är också att kunderna är så nöjda med Steelex som leverantör, vi har höga betyg i våra kundenkäter, berättar Tina Eriksson som jobbar med planering, inköp och är spindeln i nätet.


Steelex AB beläget i Hede, Härjedalen är specialiserade på tillverkning av komplicerade produkter i rostfritt stål. Företaget har ett 20-tal anställda och ingår i Steelex Group. Laser & vattenskärning, svetsning, djupdragning, trycksvarvning och polering är några av de områden Steelex är verksamt inom. Företaget grundades 1970 och firade 50 år 2020.


Text och bild: Steelex i Hede AB

Frågor besvaras av Tomas Mann, tomas.mann@steelex.se alt. 070-301 69 41

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page