top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Svensk Stubbfräsning

Skriven av Richard Engqvist 9 augusti 2018

Jag heter Rickard Engqvist och har sedan ett par år haft en stuga i Långå, (Svenssons gamla gula, nedanför Långågår´n). Mitt bolag heter Svensk Stubbfräsning och är främst verksam i Stockholm och mälardalen. Eftersom jag gillar Härjedalen tänker jag försöka samla på mig lite jobb här uppe. På det sättet får jag ju vara här ännu mer, vilket skulle passa mig kanon.


Vi kan hjälpa er att ta bort stubbar på skärgårdsöar, golfbanor och kyrkogårdar, utmed vägar och spår, i trädgårdar och i parker. Vår strävan är att vara en bra samarbetspartner för både stora och små beställare och bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, markskötsel, entreprenad, fastighets och byggbolag tillsammans med arborister, trädgårdsmästare och statliga verk. Hos oss på Svensk Stubbfräsning kan du känna dig trygg, vi hjälper dig att ta bort stubbar oavsett vart på din mark dom finns och vi tar även bort stubbar ute i Stockholms skärgård. Kort sagt, vi hjälper er med stubbfräsningen.

Vid intresse, in och kika på vår hemsida. Där finns priser, bilder och mycket mer .....

bottom of page