top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Tack för förtroendet och Ären i styrelsen


"Min kÀra förening Hede Curlingklubb gjorde likt mÄnga andra föreningar och avslutade sÀsongen i förtid i mars 2020 och Àven flyttade fram Ärsmötet för att minska smittspridningen av Corona och COVID 19.

Men den 25 oktober höll vi stÀmman med ett litet antal medlemmar nere pÄ Ljusnehallen.                 

Efter att först ha suttit i valberedning sen som sekreterare och de senaste Ären ordförande sÄ tackar jag nu Hede Curlingklubb för förtroendet att ha fÄtt vara med och förvalta föreningen med min styrelse.                     

Det Àr lÀtt att leda nÀr de grymma hustomtar vi haft och har ordnar och fixar sÄ vi alltid har suverÀna isar och kan trÀna och tÀvla i hallen och jag önskar Magnus och den nya styrelsen lycka till att driva föreningen framÄt.  

Uppdragen i föreningen har inte alltid vart enkelt och nĂ€r vĂ„rt aggregat slutade fungera och hela sĂ€songen 18-19 förstördes innebar det en massa arbete i att hitta finansiering för att kunna köpa in ett nytt aggregat för att ens kunna ha en förening med verksamhet, de vart tufft men vi fick gehör och beviljades bygdemedel pĂ„ en lite ”vild chansning” som fungerar och Ă€r unikt gĂ€llande kylaggregat och kylning!

Curling har vart i fokus i hela mitt liv och styrelseuppdragen har jag fÄtt Àran att förvalta i hela mitt vuxna liv.

SjÀlv tror jag att hjÀrtat för klubben och sporten Àr orsaken att det blivit sÄ mÄnga Är och efter alla skador och att karriÀren tog slut redan pÄ curlinggymnasiet och att jag inte kunnat utföra sporten aktivt sedan 1996 sÄ har jag bidragit med mitt engagemang istÀllet genom dessa styrelseuppdrag, engagemang i utveckling och ungdomsverksamheten i alla Är.                           

Jag erkÀnner att jag blir stolt att se Fredrik Lindbergs framgÄng och veta att den pöjken va jag med och lÀrde upp nere pÄ Ljusnehallen.  

Jag Àr Àven stolt att Hede Curlingklubb har haft 4 ungdomar som gÄtt riksidrottsgymnasiet i Curling i HÀrnösand och att jag Àr en av dem, att den enda killen, Fredrik kom lÀngst i sporten Àr vi andra tre stolta över, eller hur Johanna och Marina J

Jag har minnen i ungdomen dÀr vi reste land och rike rund och tÀvlade och gemenskapen vi hade dÀr och alla bravader.

SjÀlvklart kommer jag inte sluta engagera mig i curlingen dÄ bÄde pappa och barnen spelar och sedan kommer jag stötta Magnus i ordförandeskapet.             

Det kÀnns bÄde skönt och vemodigt att lÀmna över ordförandeklubban, men det Àr svÄrt att vara helhjÀrtat engagerad nÀr man inte ens bor kvar i kommunen utan i den rollen behöver man vara pÄ plats i Ljusenhallen och som sagt jag flyttar bara över fjÀllet och kommer sjÀlvklart ÀndÄ fortsÀtta engagera mig i min förening.

Styrelsen tog nÄgra viktiga beslut för att kunna bedriva en sÀker verksamhet för denna sÀsong Den situation som rÄder nu Àr extraordinÀr och Hede Curlingklubb har tagit ett antal beslut för denna sÀsong för att kunna spela curling sÀkert för bÄde medlemmar och deras familjer.

- Barn och Ungdomsverksamheten startas först efter Ärsskiftet, se kommande annonsering

- Ingen Konferenscurling under sÀsongen 20-21 kommer genomföras

- Seriespel kommer köras pÄ lokal nivÄ dÀr alla ansvarar för att hÄlla avstÄnd och alltid vara friska nÀr de besöker hallen, vi skippar handskakningar utan tackar för matchen pÄ distans.

Alla medlemmar önskas vÀlkomna att spela med ditt lag i serier eller boka hallen för egen trÀning.                      

Glöm ej betala medlemsavgiften 350 vuxen 100 barn/ungdom BANKGIRO: 191-3052

Mitt hjĂ€rta finns kvar i Hede Curlingklubb och jag kommer kika ner till Ljusnehallen för en kaffe och för att ta del av de spĂ€nnande seriespelen nĂ€r jag Ă€r hem till Hede och hoppas vi kan köra HEDEMÄSSA till sommaren.

FD Ordförande för Hede Curlingklubb

Helena Bredesen

HÄll ut och HÄll i och HÄll avstÄnd och HÄll er hemma!"

bottom of page