top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Tips! Boende i Hedeviken till salu


Vår engagerade eldsjäl Gun Myhr som för många, många år sedan startade den här fantastiska sidan Hedeinfo berättade för mig att hon nu har bestämt sig för att sälja sitt barndomshem: Hedeviken 6:23. Eftersom jag vet att många är på jakt efter boende och vill flytta hit lägger jag nu ut ett inlägg om detta fina hus.

Annons kommer snart via Land Och Fjäll, mäklare Veronica Vestlund. Så nu kan ni hålla lite extra utkik.


"Vill du bo 25 meter från direkta bussförbindelser med Stockholm, Östersund, Sveg, Funäsdalen eller förstås, skolbussen till Sonfjällsskolan i Hede eller gymnasieskolan i Sveg? 1-2 mil med bil till skidanläggningar i Vemdals-området eller med skotern från gården till många mil av välpreparerade skoterleder? Eller 15 km till Sonfjällets nationalpark? Fiskevatten? Finns flera fiskevårdsområden med fina fiskevatten i närheten.

Huset har varit bebott av mina föräldrar och sen av mej. Det är aldrig kallställt sen byggåret 1952. Renoveringsbehov? Javisst, vem har inte det, men fullt beboeligt. Väl fungerande fiber i huset sen flera år, så jobba på distans är inga problem.

Mitt barndomshem i Hedeviken är alltså till salu,

Vem du/ni än är som köper mitt hus: Välkommen till Hedeviken. Själv ska jag och min lilla hund Sara bo i lägenhet i Falun." skriver Gun Myhr i ett inlägg på facebook.


Vi passar väl på att önska Gun varmt lycka till i Falun!


Info och bild: Gun Myhr

Comentários


bottom of page