top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Välkommen till D&G's kontor och konferens i Hede

I Legotecs lokaler på Fabriksvägen i Hede har det hänt lite nyheter under sista tiden. Lokalerna har genomgått en liten make-over och numera går det att hyra en arbetsplats i det nya "D&G kontor och konferens"


När du går in via Legotecs entré kommer du direkt in i ett öppet kontorslandskap - Dahlberg och Grinde kontor och konferens. En nysatsning som ägarna till fastigheten nu genomfört.

Det fina kontorslandskapet har växt fram och det finns 5 arbetsplatser i den stora rymliga lokalen. Platserna har stora skrivbord, bekväma kontorsstolar, och är utrustade med wifi, skärm, tangentbord och mus som du enkelt kan koppla in din PC i, bara att köra igång och jobba!

När kafferasten närmar sig kan man sitta ner i soffan

i den mysig hörnan för en kaffepausen tillsammans med andra på kontoret. Kaffe från automaten ingår såklart! Ett perfekt sätt att nätverka och knyta kontakter! Kontorsplatserna hyrs ut per dag, vecka eller längre perioder.


Intill det stora kontorslandskapet finns även två enskilda kontor, varav ena redan är uthyrt på länge tid. De andra kontoret är perfekt för de enskilda mötet, eller för den som ska delta i ett möte/utbildning via webben. Kontoret hyrs ut per dag, vecka eller längre perioder.

I lokalen finns även en fullt utrustad konferenslokal för 12 personer med 65"skärm, whiteboard och blädderblock som kan bokas hel eller halvdag.

Det finns möjlighet att boka till fika.


Ett mindre mötesrum för 8 personer finns även att hyra, där man kan ha mer ett fysiskt möte eller ta emot bokade besök. Bokas hel- eller halvdag.

Konferensrummet har även en liten köksdel, med micro, kylskåp samt spis där gästerna kan värma sin matlåda eller ordna fika.

Är du nyfiken att kika på lokalerna eller boka direkt?

Hör av dig till mig, Olivia på Hedeinfo.se

070- 7379740 eller info@hedeinfo.se som sköter bokningen till D&G's kontor och konferens.

Följ oss gärna på instagram:

@d.g_kontor.konferensComments


bottom of page