top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Välkomst-teamet: samarbeten & sponsring sökes


Fem av de hittills 9 personer som nu är engagerade i de nystartade "välkomst-teamet i Sonfjällsbygden" träffades i veckan och började planera upp några olika aktiviteter som de hoppas kunna genomföra till sommaren.


Vi kommer nu att efterlysa lite sponsring eller snarare ett samarbete med företag och föreningar i området. Detta för att kunna skicka med något unikt i välkomstbrevet för dem som flyttar till och skriver sig i Sonfjällsbygden: Hede, Hedeviken, Långå, Ransundet, Råndalen, Medskogsbygget och Särvsjön.


Det kan vara presentkort eller rabatt på "prova-på-aktiviteter", medlemskap eller någon vara. Det går även bra med tex reklamartiklar, men dessa kommer då dela ut vid framtida träffar. Vi kommer att hjälpas åt att "ragga ihop" detta och hoppas kunna få ihop detta före 1 maj.


Tycker du att det verkar som en bra idé och kan tänka dig att sponsra något eller vill vara delaktig i Välkomst-teamet så kontakta mig, Olivia Söderlund.


Olivia Söderlund


Tack för alla positiva ord till vårt team!


Förresten, Vi ställde oss såklart lite frågande varför Tidningen Härjedalen valde bilden på Lotta och Olivia som påskkärringar i reportaget om välkomst-teamet... Antagligen fler än vi som undrade!

Men okej, vi var väl på väg att flytta hit från Blåkulla och skulle kanske framhäva att alla - även påskkärringar- är varmt välkomna att flytta hit! Den bjuder vi på, och hoppas fler än vi fick sig ett gott skratt...


Text och bild: Hedeinfo

bottom of page