top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vem vill du nominera till Guldstjärnan 2021?



Nu är det åter igen dags att nominera en person och ett företag till årets Guldstjärna. Detta en fin utmärkelse att få som en bekräftelse för dem som bjuder till lite extra, och för den service man ger.

Alla som blir nominerade får ett utskick till sig, och sedan plockas de som fått flest nomineringar ut och som vi senare kan rösta på.


Guldstjärnan är Härjedalens kommuns årliga utmärkelse som delas ut till en person och ett företag som på ett särskilt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

Gott värdskap och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Det en framtidsfråga och därför arrangeras Guldstjärnan. Nu har ni chansen att nominera den serviceperson eller serviceföretag som ni tycker gör det lilla extra i sitt arbete. Nomineringen pågår fram till 15 augusti. Årets kommunvinnare koras på företagargalan i oktober. Därefter hålls en länsfinal i januari 2022.

Ta chansen att lyfta de personer eller företag som gör det lilla extra. Nominera till Guldstjärnan 2021


Text och bild: Härjedalens kommuns och Hedeinfo

Senaste inlägg

Visa alla

Vårfest i Hede 8 maj!

Onsdag den 8 maj kommer det bli vårfest I Hede igen. Håll utkik efter kommande annonser. Butikerna har öppet till 20 och har finfina erbjudanden i butikerna! Handlare! Skicka gärna in era annonsunderl

bottom of page