top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vi vill flytta hit!


Jag har haft ett mycket trevligt möte med Anne och Magnus Larsson som nu letar efter ett permanent boende och arbete i Sonfjällsbygden. Dom har nämligen bestämt sig! Dom vill flytta hit!

-Tänk att få komma hit och kunna säga att man har kommit hem, säger Anne. Magnus håller med och fyller i:

-Vi känner redan ganska många här och har nog fler i vårt umgänge här än i Sandviken där vi bor just nu.


De söker ett hus eller en liten gård, med dubbelgarage och ordentliga utrymmen. Huset eller gården får gärna ligga lite i utkanten. Allt från Hede, Hedeviken och Långå är av stort intresse. Paret har redan idag ett fritidsboende i området, som kan fungera under en kortare period om Magnus får jobb innan drömhuset dyker upp eller innan köpet är klart. Det är inte jättebråttom, menar de. Men de ska kännas rätt. Ingen av dem har bott i lägenheten i sitt liv, utan båda har bott i hus och har även skogliga erfarenheter och vana att sköta om sina fastigheter.

Anne och Magnus har vuxna barn som gärna kommer på besök och har vi riktig tur kanske även dom väljer att bli Härjedalingar så småningom.


Magnus jobbar idag på ett företag i Gästrikland som säljer, servar och reparerar snöskotrar, motorcyklar och fyrhjulingar, men letar nu efter ett jobb i Härjedalen så att dom äntligen kan ta klivet och flytta hit på riktigt. Innan har han arbetat med olika saker men har lång erfarenhet av att köra grävare, lastmaskiner, dumprar och nu senast även med sälj- och kundkontakt. Magnus är öppen för alla förslag!


Anne har idag fast jobb som personalchef och kan skötas till största del på distans. Tidigare har hon varit projektledare och drivit många olika sorters projekt, de flesta inom teknik och tillverkningsindustrin. Om rätt jobb dyker upp så är Anne inte främmande för att byta arbete, till något i Härjedalen så att hon kan bidra till det lokala. Förra året var dom här totalt 22 veckor! Nästan halva året allså! All ledig tid passar dom på att tillbringa här i Härjedalen. Dom älskar att upptäcka och uppleva den fantastiska naturen både sommar som vinter. Skoter, skidåkning, vandring, fiske - ja allt helt enkelt!


Har du något tips på boende, kanske nån av er går i säljartankar, tveka inte utan hör av er direkt till dem!


Är ni behov av att rekrytera eller har ett bra tips där man söker nya medarbetare, ring

Magnus: 070-1438323

Anne: 0720- 803027

Vi ser fram emot att få hälsa dem varmt välkomna till Sonfjällsbygden, men först önskar vi dem varmt lycka till!



Text: välkomst-teamet i Sonfjällsbygden

/Hedeinfo

Bilder: Anne och Magnus Larsson


Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page