top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vilken sommarfest det blev!


Solen sken, bubblet var kallt, musiken var ljuvlig och humöret på topp den här onsdagen den 24 juli på Hedegården. Ewert Ljusberg kom och spelade i en timme och stannade sedan kvar då det var flera som ville prata med honom. Det bjöds på kex och snittar med port salut/päron, digistive med brie och jordgubbar, ölkorv/oliver och chips och praliner. Dricka till var mousserande rose, alkoholfri cider, starköl eller bubbelvatten. Det blev en riktigt trevlig fest just tack vare alla fina människor som kom.

Jag hade önskat fint väder och fick så jag teg kan man väl säga men trots värmen satt flera ute redan vid halv två och gick inte in förrän halv fem när det kom en regnskur.


Tack till alla fina människor som kom! Tack till mina fina vänner Sara och Rebecca som hjälpte till att duka upp och servera! Tack till personalen! Tack till Caroline och Helen för att vi fick låna champagneglas! Stort tack till Ewert som kom och förgyllde festen med sång, musik och historier!

Och tack till alla bidragsgivare! Utan er hade det inte blivit någon fest.

Insamlade summan är 24 442 kronor (efter midsommarlunchen och inkl en swish som kom i onsdags) och sommarfesten gick på 5 043 kronor, underhållning, tilltugg och dricka inräknat. Vilket betyder att vi har 19 399 kronor kvar att fixa guldkant för och jag planerar redan för nästa hippa.


Text och foto: Cilla Bengtsson

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page