top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vuxenskolan har bytt lokal

Skriven av Rosita Persson 13 januari 2019

Dessa brudar hittar du på Studieförbundet Vuxenskolan som nu har flyttat till en ny större lokal mitt i byn. Det är i gamla Dahlia Motor (Järnhandeln) som Jenny Hansen och Anneli Bodén håller till. Här fick vi plats med ett konor åt oss själva. I ena hörnan i lokalen finns ett stort bord där man kan hålla möten eller bara sitta ner och prata. I den andra ska det bli en kreativitetshörna där det kan pysslas med allt möjligt. Jenny har jobbat med detta i 2 år och Anneli i 1½. Deras arbetsområde är hela Härjedalen.

Vuxenskolan har öppet vardagar mellan 9-15 och det är öppet hus varje dag. Det här är en lokal att samlas i. Ta med dig ditt handarbete och sitt ner en stund eller är du pratsugen eller bara sällskapssjuk. Har du en passion? Målning, yoga, snickra, gjuta, skogen, dans, kultur, mat skapa, möbeltapetsering, fotografering, sång eller fåglar? Är ni ett kompisgäng på minst 3 personer så kan Vuxenskolan hjälpa er att ordna en kursverksamhet med ledare. Eller är du en ledare som har något att lära ut? 

Ungdomar från 13 år som inte är intresserade av sport utan vill göra något annat får jätte gärna höra av sig säger Jenny. De kanske har något önskemål som vi kan ordna.

Här finns även en kontorsplats med daor och internet om du skulle behöva en sådan. Vuxenskolan hjälper även till att göra affischer till föreningar. På fritiden så ägnar sig jenny åt politik, hästar, träna och fiksar gärna. Anneli är en naturmänniska som gillar fjället, åka snowboard och spela fotboll. Var inte blyg nu utan har du en idé så hör av dig till tjejerna: 0684-122 33 eller på Facebook: Studieförbundet Vuxenskolan i Härjedalen

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page