top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Välkomna på HöstMys i Hede!

HöstMys i Hede, och butikerna håller öppet lite extra länge!

Några handlare i byn fundera på vad vi kunde göra istället för den inställda mässan på skalet, och kom fram till att en mysig hösthelg vore något nytt att prova.


Här nedanför på sidan samt i Mitthärjebladet ser ni vad våra handlare har fixat för Oss för att vi ska ha en trevlig helg såhär i slutet på oktober!

De blir musik, olika lotterier, tävlingar och extra bra erbjudanden! Men det går även att äta nått gott! Passa även på att rösta på Årets Sonfjällsbygdare (på turistbyrån eller vid ica).


-Under fredagseftermiddagen och lördagseftermiddagen tänder HFG marschaller genom byn från Ljusnanbron upp till Sonfjället natur & kultur/Turistinfo. Detta för att lysa upp i höstmörkret! Så snälla, vi ALLA kan väl tända en marschall utanför vårt hus, butik eller företag! Vi sprider ljus och värme när mörkret faller på! Lika som i gjorde vid sista april som var mycket uppskattat.


Vi ses på byn!


Text & bild: Hedeinfo



Senaste inlägg

Visa alla

Vårfest i Hede 8 maj!

Onsdag den 8 maj kommer det bli vårfest I Hede igen. Håll utkik efter kommande annonser. Butikerna har öppet till 20 och har finfina erbjudanden i butikerna! Handlare! Skicka gärna in era annonsunderl

bottom of page