top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Ã…rets klubbdag

Skriven av Hedeinfo 10 mars 2019

Årets klubbdag som Hede Skoterklubb anordnade var i går lördag den 9 mars i korsningen Lillfjällsleden/Grundsjövägen (ovanför Långåspruten). Efter 2 dagar med snö, minst 3-4 dm så strålade solen från en blå himmel. Det var många som passade på att vara med idag. Säkert över 100 personer.

Det bjöds på kolbullar, korv och kaffe. Kön till kolbullarna var lång fast grabbarna höll 4 pannor igång hela tiden. Den till korven var kortare så några tog en väntkorv innan det var deras tur att få sin kolbulle. Engine och Motor & Fritid var på plats och visade skotrar. För barnen fanns det en tävling där alla fick med sig ett litet pris. Tack för en trevlig dag med gott fika! Årets klubbdag som Hede Skoterklubb anordnade var i går lördag den 9 mars i korsningen Lillfjällsleden/Grundsjövägen (ovanför Långåspruten). Efter 2 dagar med snö, minst 3-4 dm så strålade solen från en blå himmel. Det var många som passade på att vara med idag. Säkert över 100 personer.

Det bjöds på kolbullar, korv och kaffe. Kön till kolbullarna var lång fast grabbarna höll 4 pannor igång hela tiden. Den till korven var kortare så några tog en väntkorv innan det var deras tur att få sin kolbulle. Engine och Motor & Fritid var på plats och visade skotrar. För barnen fanns det en tävling där alla fick med sig ett litet pris. Tack för en trevlig dag med gott fika!

Senaste inlägg

Visa alla

Förskolans dag idag! Välkomna till Kongron!

Idag, torsdag 16 maj är det förskolans dag! 🥳 Vi på föräldrakooperativet kommer hålla öppet hus mellan 14-16, med olika Astrid Lindgren inspirerade aktiviteter. 🌸 Barn, pedagoger och vårdnadshavare

bottom of page