top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Anne-Christine Westlund


Skriven av Rosita Persson 2 mars 2012


Jag försvann inte så långt. Honflyttade till Sveg 1982 och gick kontorslinjen i två år. Roger fick jobb som busschaufför hos SJ. Jag hade turen att få jobb direkt efter skolan och började på Härjelast 1984. Vi fick vår äldsta son Johan 1987 och 1989 gick flyttlasset till Vemdalen då vi övertog Statoil-macken och drev den i ett år. Sen kom sonen Emil 1990 och vi blev kvar i Vemdalen och trivs jätte bra. Jag har jobbat på Turistbyrån i 15 år och Vemdaliahuset sen 2005. Vid årsskiftet fick jag möjlighet att börja på Dollarstores huvudkontor i Svenstavik som redovisningsassistent. Tog tjänstledigt ett halvår från mina jobb i Vemdalen. Jag trivdes från första dag och är nu tillsvidareanställd som samordnare på ekonomiavdelningen. Det är otroligt mycket jobb eftersom det är 20 butiker som är utspridda över Sveriges norra halva.

Men jag trivs när det är fart och man får nytta av sina kunskaper och erfarenheter som man fått under dessa 25 år sen man slutade gymnasiet. Mina intressen är skidåkning på vintern, men sen har jag hittat min grej på sommaren. Jag åker in-lines med stavar. Det är så otroligt kul. Dom rullar lättare och då har man lättare att följa Rogers takt som åker rullskidor. Skulle jag åka rullskidor skulle jag nog inte hänga med eftersom det är jobbigare. Men man kanske blir så tränad så att man kan hänga med på det också. Man kanske blir äldre så man kanske behöver rullskidor med extra stödhjul. Men jag ska nog åka inlines så länge jag håller balansen. Trivs att vara hemma och umgås med familjen. Lillasyster kom hem från USA i midsommars och det var efterlängtat. Mvh Anne-Christine Westlund

Comments


bottom of page