Daniel Larsson


Skriven av Rosita Persson 23 oktober 2018


Daniel Larsson är född 1971 och gick fordon/transport i Sveg/Krokom på gymnasiet. 1989 fick han anställning på Sonfjällstugan i Hede. Lumpen gjorde Daniel på A4 i Östersund år 90-91. Efter 1994 då det varslades på Sonfjällstugan blev det lite av varje som tex taxikörning, skogsarbete och maskinkörning på torvtäkterna. Han prövade också lyckan en sväng 1995 i Stockholm som taxichaufför. En bra och rolig erfarenhet enligt honom själv. 

I februari 1998 tog Daniel sitt pick och pack och drog till Trollhättan där han fått anställning hos Saab-Scania som truckförare. Där stannade han t.o.m 2004 då han sa upp sig därifrån och började inom torvbranschen igen men denna gång i södra Dalsland och senare även också med en anställning på SKF (Svenska kullagerfabriken) i Göteborg. Sen 2007 kör Daniel mestadels dumper på olika anläggningsarbeten (vägbyggen m.m) och han har jobbat i hela södra Sverige från Trelleborg till Hallstahammar inkl även några infrastrukturprojekt i Norge som bla byggande av nya sträckningar av E18/E6. 

2012 träffade han Anna Lindström på nätet och flyttade 2013 från Trollhättan för att bli sambo med henne i Västerås. Daniels stora intresse är musik och då mestadels heavy- metal. Han samlar på vinyls