top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hede Skoterklubb


Vi är ju många här i Sonfjällsbygden som älskar skoter åkning och tillbringar många timmar på våra maskiner längs våra fina skoterleder som leder oss åt alla väderstreck, till olika besöksmål eller grannbyar. Idag presenterar vi Hede Skoterklubb och passar på att stötta verksamheten genom ditt medlemsskap. Till största del görs allt arbete helt ideellt! Stor eloge och varmt tack!


Hede Skoterklubb är en ideell förening som bildades 1975 med syfte att främja en vettig användning av snöskotern även vid nöjeskörning. De är medlemmar i SVEMO, Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet och är därigenom anslutna till Sveriges Riksidrottsförbund, de är också medlemmar i HSSF, Härjedalens Snöskoterförening och SSCO, Sveriges Snöskoteråkares CentralOrganisation.

Hede Skoterklubb omfattar byarna Hede, Långå, Råndalen, Ransundet, Särvsjön och Medskogen. Under åren har vi byggt upp ett ledsystem med ca 45 mil kryssmarkerade leder, 5 raststugor och 4 vindskydd. Vi brukar regelbundet hålla kurser för förarbevis.

2020-01-01 hade klubben 1203 medlemmar.

Både Du som medlem och andra intresserade är hjärtligt välkomna att kontakta oss i styrelsen om Du har några frågor, funderingar eller förslag om arbetet i klubben. Det är en klubb FÖR medlemmarna även om det är styrelsen som organiserar arbetet. Vi tar tacksamt emot förslag och idéer från medlemmarna.


Vill Du hjälpa till med klubbens arbete på något sätt så är Du också välkommen att höra av Dig till oss.

Styrelsen i Hede Skoterklubb 2020:

Ordförande Robert Grubb Vice ordförandeTorbjörn Olofsson Sekreterare Isa Persson Kassör Malla Olsson Ledamot Johnny Pettersson

Ledamot Rune Björns

Ledamot Johan Thel

Ledamot Gunilla Åström

Suppleant Lars Persson Suppleant Samuel Grinde


till

Comentarios


bottom of page