top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Lina Eriksson


Skriven av Rosita Persson 15 mars 2012


Lina Eriksson är uppvuxen i Hedeviken. Efter att gått klart skolan flyttade jag till Östersund där jag gick 3 årig hotell / restaurang utbildning. Efter studenten flyttade jag till Sveg och jobbade på Knuten samt Skoogers. År 2004 flyttade jag ner till Stockholm. Det var kärleken som fick mig att lämna Norrland. Flyttade först till Ingarö för att sedan bege mig till Nacka där jag fortfarande är kvar. Här bor jag med min sambo Fredrik, sonen Zion och rottweiler tiken Kiara.

Trivs otroligt bra i Stockholm och har fått ett stort umgänge samt lärt känna nya underbara människor. Det bästa med att bo i en stor stad är nog alla möjligheter, det sämsta är tyvärr stressen. Men eftersom jag är en människa som gillar högt tempo så passar detta mig perfekt. Då min sambo Fredrik jobbar som personlig assistent så är vi i Thailand en månad varje år. Vilket är en underbar fördel. Så på vintern blir det Norrland samt Thailand. Mycket resande men otroligt roligt. Två av mina fyra systrar har jag kvar i Hedeviken, medans två bor här nere. Försöker åka upp så ofta det bara går för att hälsa på familjen, men en lång resväg gör att det tyvärr inte blir så ofta.

Började jobba som dagis fröken vilket jag gjorde under en period tills jag fick fast anställning på Engström Telecom. Där sitter jag kvar än i dag men numera heter vi Anovo Nordic AB. En service verkstad för mobiltelefoner. Genom jobbet där gick jag en grundläggande chefsutbildning året 2008. Har haft flera jobb vid sidan av Anovo. Bland annat som garderobiär/ inträde på olika krogar i stan. Jag jobbar även extra på Djurgårdsbrunn som servitris. Samt för en månad sedan började jag arbeta för SCM. Dom är ansvariga för all försäljning på konserter, musikaler etc. Mitt uppdrag hos dom är att sälja artisternas souvenirer. Bland annat jobbade jag på Kiss konserten på Stadion nu i år. På fritiden är det massa olika aktiviteter som gäller. Bl.a. träning och vänner. Då jag bor i en stad med otroligt många bra restauranger så blir det en hel del middagar ute. Stockholm har en fantastisk matkultur att erbjuda, men visst saknar jag det norrländska köket ganska ofta. Just nu är jag mamma ledig med vår 4 månader gamla son, Zion. Min tanke är att börja jobba igen i februari 2011.

Comments


bottom of page