top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Nu är planeringen i full gång


Vart fjärde år arrangerar Jämtland/Härjedalen Älghundsklubb, Hede Jaktskytteklubb och Hede Curlingklubb en jakt, fiske och fritidsmässa; Hedemässan. Under samma dag är det även älghundutställning. Mässan återkommer vart fjärde år sedan starten 1992. Det är runt 2000 besökare och ett 60-tal utställare. Samtidigt som Hedemässan pågår även Hede Byfest med många olika aktiviteter i byn. Besök gärna hedebyfest.se där programmet fylls på vart efter.


Mässan är i och runt Curlinghallen vid området vid Hede Camping och hundutställningen genomförs på fotbollsplanen bredvid. Hedemässan har öppet under lördag 25 juli mellan 9-16. Här kommer det finnas nästan allt inom jakt och fiske, hundartiklar, hantverk, skog, hus och trädgård, lokal mat, terrängfordon och mycket mera. I området finns försäljning av hamburgare, korv och fika. Är man sugen att vara med på mässan så tipsar jag om att anmäla er redan nu, det brukar vara rykande åtgång på platserna. Anmälan sker här. Besök gärna vår hemsida för information kring mässan och utställare: www.hedemassan.se eller Hedemässan på Facebook.

Varmt välkomna!


Text och bild: hedemassan.se

Senaste inlägg

Visa alla

Uthyrning av nya vackra Per-Albinfjöset

Vi har hört att det går rykten på byn om vad det kostar att hyra Per- Albinfjöset, men nedan ser ni vad det kostar: * Hyra av festlokal, kök, diskrum, toaletter 5000:- , minus 10 % rabatt för medlemma

bottom of page