top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Per Revelj


Skriven av Per Revelj 29 mars 2012


Född och uppväxt i Hedeviken/Hede. Efter gymnasiet jobbade jag på Härjegårdar tills -05. Under samma veva körde jag skotercross och avslutade med tre SM-brons -03-04-05. Körde själv bort guldet både -04-05 men det är lätt att vara efterklok... -05 slutade jag med skotercrossen. Kanske lite för tidigt men man ska väl sluta på topp ... Är ofta upp till Hede då jag har älgjakten, skoteråkningen och vänner kvar där.

2005 på vårforum träffade jag Anna-Carin från Färila och det klickade på en gång. Så -06 flyttade jag ner till Färila och vi fick dottern Leja i september -06. Började jobba på Däckab i Ljusdal åt Kjell Knutsson. Där blev jag kvar i 4,5 år. I februari i fjol fick jag chansen att ta över Dahlia Motor, en firma som säljer och servar Husqvarna och Stiga sortimentet. Vi har även en massa friluftsprylar, kläder, stövlar, oljor, bensin mm. Vi är fem stycken som jobbar där idag, 2,5 på försäljning 2,5 i serviceverkstaden.

Nu kommer vi att lägga upp en filial i Hede Hemma hos Modern och Christer Larsson. Där kommer vi att leverera stora delar av vårt sortiment efter beställning och även ha en del i lager där. Jag kommer själv att finnas uppe en dag i veckan för försäljning och tips om skog och trädgårdsprodukter. Vi tar på oss service som vi utför på plats eller i vår auktoriserade Husqvarna/Stiga- verkstad i Färila. Besök gärna vår hemsida/webshop finner ni något intressant i den plockar jag med det upp.

Comentarios


bottom of page