top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Påsken på annorlunda vis i år


I år kommer många av oss att få uppleva en lite annorlunda påsk än vad vi är vana vid. Familj, släkt och vänner som väljer att inte besöka vårt fantastiska område i dessa tider och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer, vilket är helt rätt!


För att dela med oss till dem som nu sitter hemma i sina lägenheter och hus på andra orter, av allt de underbara som de helt enkelt missar i år tycker jag att vi ska mata dem med underbara bilder på det som missar så att dom ändå får ta del av det härliga men på ett nytt sätt. Fota påskmiddagen, skidspåret, skoterturen, elden, fjället, grillkorven, snön, kåsan med kaffe och de vackra vädret! Så försöker vi att sprida ut det här härliga via bilder och filmer på sociala medier, mms, sms mm. Helt enkelt som en kärleksfull hälsning till dem som fattas hos oss i påsk och hälsar dem varmt välkomna så fort den här situationen ändrar sig!



(Ni som väljer sociala medier kan gärna tagga #hedeinfo på era bilder!)

Text: Hedeinfo

Bild: Guide & natur

Senaste inlägg

Visa alla

Vårfest i Hede 8 maj!

Onsdag den 8 maj kommer det bli vårfest I Hede igen. Håll utkik efter kommande annonser. Butikerna har öppet till 20 och har finfina erbjudanden i butikerna! Handlare! Skicka gärna in era annonsunderl

bottom of page