top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Utmaning 2021 - in i det sista


Ikväll är det nyårsafton. Sista dagen på ytterligare ett annorlunda år att stoppa ner i sin ryggsäck. Vi är återigen påminda av pandemin. Trots vacciner i flera omgångar så måste vi alla förstå att viruset sprids ändå. Åter igen måste vi tänka till: vi måste hålla avstånd, begränsa besökare i butiker, fira i mindre sällskap, sprita händerna, stanna hemma om vi har minsta symptom och testa oss.

- Gott folk, det här kan vi redan! De här har vi gjort förråd! Det här är inget nytt eller främmande. Och det här gäller oss alla, både ortsbefolkningen och de som besöker vårt område! Vi är inte tju-fri för att vi har semester eller har en ledig helg. När vi tar ledigt, kan man ana att viruset trippar sin bemanning och går ut på jour, skämtsamt sagt. Men hör ni, nu visar vi att vi fixar det här tillsammans!


Ljus och värme till nyårskvällen, det behöver vi i dessa tider. Den här texten nedan, florerar i sociala medier och Hedeinfo har spridit det via sociala mediers händelser men nu är det dags som ett inlägg! Visst antar vi utmaningen i alla byar!? Skicka gärna en bild till Hedeinfo från er by, så kan jag dela här!


Det här skulle kunna bli väldigt, väldigt fint!:


Utmaning 2021

MARSCHALLER ISTÄLLET FÖR RAKETER!!!


Nu utmanar vi alla byar runt om att på nyårsafton tända marschaller istället för raketer.


Det blir succé, det gör skillnad för många, hundar, katter, hästar, husdjur, vilda djur och även människor.


VI GÖR DET

Hede & Sonfjällsbygden med omnejd (och i övriga Jämtland) utmanar att istället för raketer som skrämmer och förorsakar obehag för många. Så tänder vi marschaller, vid varje hus och gård!


Välj att göra Nyårsnatten stämningsfull och hänsynsfull.


Bojkotta fyrverkerier och visa omdöme och hänsyn för allas trevnad, tillsammans gör vi skillnad!!


Från 20.00 tänder vi marshallerna.


Vilka fler gillar idén och hänger på??!!

Dela gärna!


Tagga bilder från era tändningen med #härligahärjedalen #nyårihärjedalen

Och såklart #hedeinfo om ni vill...


Kommer en liten Gott nytt år hälsning senare ikväll från mig!


//Olivia Hedeinfo

Comments


bottom of page