top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vart tog du vägen Kenth?


Skriven av Kenth Fick 28 november 2018


Jag föddes på BB i Hede i oktober 1955 då Jenny Tapper lyfte ut mig i dagsljuset och därefter växte jag upp Västibyn med mormor och morfar, Alma och Lars Nordlund. Nått år efter skolan var jag bosatt i Fjällnäs ett par år och sen tillbaka till Hede drygt ett år innan flyttlasset gick till Östersund i början av -77. I Östersund stod jag ut till 1984 då jag köpte hus i Häggenås och där är jag kvar fortfarande.

Under åren här (21 av dom) har jag bland annat jobbat åt en annan Hede-son under vintersäsongerna. Jag har packat maggot och gjort paket och varit lite kontorist åt maggotkungen Ivar Grinde som numera inte finns bland oss. Åren innan jag flyttade från Hede höll jag mest på med gamla Volvo-bilar och det gjorde jag även ett par år i stan tills jag började med gamla Saab:ar istället. Där fastnade jag och blir säkert kvar där tills jag lämnar in.

1979 började jag hushålla ihop med modern till mina 2 vuxna söner Lars-Gunnar och Tony och vi höll ihop till 1999 då hon fick kalla fötter och flyttade hem till Valsjöbyn. Efter ett par år blev det en ny kvinna i huset och så kom den yngste sonen Simon till 2002. Numera finns en ny kärlek i huset som jag gifte mig med kvällen före julafton 2017 och då fick jag 2 halvvuxna bonusbarn i huset så nu får det vara färdig bytt!!!

Comments


bottom of page